2024 yılının en çok beklenen oyunları!

Nintendo, 16 Şubat’ta sevilen Game Boy Advance rekabeti Mario vs. Donkey Kong‘u Nintendo Switch için yeniden canlandırıyor. Orijinal 2004 yapımı bulmaca-platform oyunu gibi, bu yeniden yapım sizi Mini-Mario aksiyon figürlerini kurtarmak için engellerle dolu parkurlardan geçirecek ve şimdi yepyeni bir co-op oyun modu sunacak.

Final Fantasy serisinin bu yılki en büyük eklentisi Final Fantasy 7 Rebirth olabilir. Bu oyun, 1997 yapımı rol yapma oyunu için Square Enix’in 2020’de FF7 Remake’i piyasaya sürmeden önce planladığı üç oyunluk yeniden hayal etme serisinin bağımsız ikinci bölümü. Rebirth, düşman Sephiroth’un peşinden giden sivri saçlı rüya çocuğu Cloud’u izleyecek ve güncellenmiş dövüş mekanikleri ve parıldayan grafiklerle enerji katacak.

22 Mart’ta Dragon’s Dogma 2, Capcom‘un 2012’de oluşturduğu karanlık açık dünyayı geliştiriyor. Bu aksiyon rol yapma oyununun devamı, ilk oyunun ödüllendirici dövüş döngülerini sürdürecek.

Ayrıca 22 Mart’ta, neredeyse 20 yıldır ilk kez, Nintendo’nun Prenses Peach: Showtime! oyununda Prenses Peach başrolde olacak. Bu aksiyon-macera oyunu, Prenses Peach’i Sparkle Tiyatrosu’ndaki gösterisini kurtarmak için farklı kıyafetler (kılıç savaşçısı, pasta şefi, kung fu kontesi vb.) ve yeteneklerle itecektir.

Destiny 2: The Final Shape, 4 Haziran’da PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One ve Xbox Series X platformlarında piyasaya sürülecek. Bungie’ye göre, The Final Shape, Destiny 2 için yeni bir kampanya, “imkansız bir yer” olan The Pale Heart ve üç yeni Süper yetenek ekleyecek.

Ark 2 ise 2024 sonuna kadar piyasaya sürülmesi bekleniyor. Studio Wildcard’ın Ark evrenini genişletecek olan bu hayatta kalma oyunu, 2015’te oyuncuları dinozorlarla dolu bir çöl adasına tanıtmıştı. Oyuncular, 2023’teki hatalı remaster Ark: Survival Ascended’den hayal kırıklığına uğradığı için Ark 2’nin beklentileri karşılamasını umuyor.

Luigi’s Mansion 2 HD’nin çıkış tarihi henüz belirsiz olsa da, Nintendo 2013’te 3DS için çıkardığı Luigi’s Mansion: Dark Moon‘u yükseltiyor. Bu oyunda, korkmuş Luigi hayalet zorbalara karşı süpürge kullanarak ve kasvetli, örümcek ağlarıyla kaplı konaklarda bulmacaları çözerek mücadele ediyor. Luigi’s Mansion 2 HD’de yerel veya çevrimiçi olarak üç oyuncuya kadar dört oyuncu hayalet avcısı zaferi için şansını deneyecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir